TN officiel leverandør til DM i Skills 2015!

TN officiel leverandør til DM i Skills 2015!

23. jan 2015 12:00
TN værktøjsslibning var med hele vejen under ”DM i Skills 2015”, da erhvervsskolernes danmarksmesterskaber blev afholdt i Bella Centeret den første uge i januar.

Et rekordantal besøgende, og ikke mindst de mange talentfulde unge, vidner om en lysere fremtid, når det gælder faglært arbejdskraft. Det kunne ses, da der i den første uge i januar blev afholdt ”DM i Skills 2015” i Bella Center, København.

TN værktøjsslibning var repræsenteret og leverandør af skærende værktøj ved industriteknikernes stand.   De værktøj, som maskinerne blev bestykket med, var specialslebet aluminiumsværktøj fra TN værktøjsslibning. De 6 deltagere valgte at benytte sig af optimerede skæredata, hvilket resulterede i: De nærmest ordret ”fræsede” sig igennem feltet med en hastighed, så selv statsministeren kiggede forbi.. Og selvfølgelig endte de med at blive kvalificeret. Et stort tillykke fra TN!

Til DM i Skills 2015, var der også stor aktivitet ved de stande, hvor man ikke konkurrerede. Her kunne man prøve kræfter med de forskellige håndværk, og der var en stor interesse fra studerende som vidner om, at rigtig håndværk slet ikke er glemt. Reelt er der en masse spirende talenter rundt omkring på de danske tekniske skoler.

Ifølge Dansk Industri, er arrangementer som ”DM i Skills” en vigtig faktor i processen med at give erhvervsuddannelsernes image et løft.

TN værktøjsslibning er stolte over at kunne være med til at højne udviklingen og ligeledes at kunne være en del af dette arrangement. Desuden har TN værktøjsslibning en forventning om, at de studerende bliver bedre og endnu mere faglig rustet til at imødese fremtidens krav, kompetence og selvfølgelig konkurrence.  

Baseret på de tre dages arrangement takker vi for at kunne være med, og ser lyst på fremtiden.    

Torben Nielsen.